Transgenerational IV: the shoulders of strangers

Transgenerational IV: the shoulders of strangers
150 x 120 cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2022

(English below)

Dit schilderij is van woensdag 6 tot en met zondag 10 juli 2022 te zien op This Art Fair in de Kromhouthal te Amsterdam. Ik ben daar iedere dag aanwezig in mijn eigen stand (#73) om op verzoek meer over dit en ander werk te vertellen. Interesse in één van de laatste vrijkaarten? Mail me op inge_aanstoot @hotmail .com, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen!

This painting is on show at This Art Fair, in the Kromhouthal in Amsterdam, from Wednesday 6 to Sunday 10 July 2022. I will be present every day, in my own booth (#73) to answer any and all questions you may have about my paintings. Interested in one of my last available free tickets? Email me at inge_aanstoot @hotmail .com, and I’ll see what I can do!