In a pig’s whisper (‘Revisited’)

‘Revisited’, 150 x 120 cm, acryl/linnen, 2022

English below

‘In a pig’s whisper’ is geopend, en ik mag eindelijk de beelden van mijn werk delen! Er is werk van maar liefst 30 kunstenaars te zien in de Vishal, nog tot en met 4 september. Ieder werk werd in één dag gemaakt en het is een indrukwekkend geheel geworden. Van harte welkom!

Oorspronkelijk bericht: Vorige week mocht ik een heel leuk project helpen aftrappen. Chantal Breukers en ik reageerden allebei visueel op een schilderij, welke dat is mag ik nog niet verklappen. De dag daarna reageerden twee nieuwe kunstenaars op hun beurt op ons werk. Zo zijn er iedere dag twee kunstenaars aan de slag in de Vishal in Haarlem. Zij zien alleen het werk dat direct voor hen gemaakt werd; de rest van de schilderijen wordt afgedekt tot de feestelijke onthulling op zaterdag 20 augustus. Tot die tijd kan ik helaas nog niets van mijn gemaakte werk laten zien – u snapt wel waarom 😉
Een soort doorfluistertje-meets-cadavre-exquis. Wees welkom bij ‘In a pig’s whisper’!

Chantal Breukers photographing my work and Sander van Noort’s response at the opening event
The source of inspiration

English:

‘In a pig’s whisper’ was finally opened and the works revealed, so I can finally share the images of my work with you! No less than 30 artists participated in this awesome project, all working one full day on their contributions. An impressive show that can be seen until 4 September at de Vishal. You are more than welcome!

Original message: Last week I got to kickstart a really nice project. Chantal Breukers and I both visually responded to a painting, I can’t tell you which one yet. The day after, two different artists responded in a similar way to our works. Every day two new artist will respond to the previous work by painting live at the Vishal in Haarlem. They are only shown the work that has been made the day before, the others are covered up until the grand opening on 20 August. Of course I can’t reveal my painting until then… You must see why 🙂
The kids’ game ‘Chinese whispers’ or ‘Telephone’ meets the ‘cadavre exquis’. You are cordially invited to ‘In a pig’s whisper’!

details of the work ‘Revisited’