Tickets THIS ART FAIR

(English below)
Op woensdag 6 juli 2022 opent This Art Fair, een kunstbeurs in de Kromhouthal in Amsterdam waar meer dan 120 kunstenaars hun eigen werk presenteren en te koop aanbieden. Ook ik heb een stand weten te bemachtigen! Van donderdag 7 juli tot en met zondag 10 juli zal ik op de beurs aanwezig zijn om mijn (o.a. nieuwe) schilderijen te laten zien en toe te lichten. Kaarten zijn HIER (klik) verkrijgbaar, maar ik heb enkele vrijkaarten beschikbaar voor zowel de opening als de beurs. Stuur een mail naar inge_aanstoot @ hotmail.com als je daar interesse in hebt. Hopelijk tot ziens bij This Art Fair!

(English)
On Wednesday 6 July 2022 This Art Fair will open, an art fair in the Kromhouthal in Amsterdam where over 120 artists will show and sell their own works. I also managed to get a stand! I’ll be present from Thursday 7 July – Sunday 10 July, presenting a lot of my latest works and answering any and all questions you might have. Tickets are available HERE (click), but I also have some free tickets to give away – both for the opening and the regular fair. If you’re interested, please email me at inge_aanstoot @ hotmail.com. Hope to see you at This Art Fair!

Transgenerational II – what happened in Wierden, 2022