Wild Summer of Art @BRUTUS Rotterdam

(English below)
Op vrijdag 1 juli opent de tentoonstelling ‘Wild Summer of Art‘ bij BRUTUS Rotterdam, en mijn werk ‘Generatio spontanea’ zal daar onderdeel van uitmaken!

‘Wild Summer of Art’ is een grote zomertentoonstelling in twee delen, met tientallen Rotterdamse kunstenaars. Mijn werk zal tijdens deel 1 te zien zijn; na de feestelijke opening op 1 juli is de tentoonstelling nog tot en met 31 juli 2022 te bezoeken. Op zaterdag 6 augustus zal deel 2 van start gaan.

Iedereen is van harte welkom op de opening op zaterdag 1 juli. De inloop is vanaf 19.30 uur, de officiële opening vindt om 20.15 uur plaats. BRUTUS is te vinden aan de Keileweg 10-14 te Rotterdam. Hopelijk tot dan!

‘Generatio spontanea’, 150 x 180 cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2021

(English:)
On Friday 1 July the exhibition ‘Wild Summer of Art’ will open its doors at BRUTUS Rotterdam, and my work ‘Generatio spontanea’ will be part of it!

‘Wild Summer of Art’ is a two-part summer exhibition with dozens of Rotterdam-based artists. My work will be in Part 1, which opens on 1 July and will be on show until 31 July 2022. Part 2 will commence on 6 August.

You are very welcome to join us at the grand opening on Friday 1 July. Walk-in starts at 19.30h (7.30PM), the official opening will take place at 20.15h (8.15PM). You’ll find BRUTUS at Keileweg 10-14 in Rotterdam, NL. Hope to see you there!