ROCK ME OUROBOROS: finissage-lunch op 12 juni

Op 12 juni loopt de expositie ROCK ME OUROBOROS bij Stichting B.a.d te Rotterdam alweer ten einde. Auke Triesschijn en ik zijn trots op de tentoonstelling die we samen maakten, en sluiten deze graag af met een finissage-lunch op zondag 12 juni 2022 om 12 uur. Deelname is gratis, al zetten we een fooienpot neer voor wie een kleine bijdrage wil doen. Wat we vooral graag van tevoren horen is hoeveel mensen er van plan zijn te komen, dan weten we hoeveel taarten, foccacia’s en salades we in elkaar moeten draaien. Stuur een berichtje naar inge_aanstoot (apenstaartje) hotmail (punt) com, al is last-minute aanhaken niet verboden 😉

Hopelijk tot ziens op zondag 12 juni!

(beeld: Auke Triesschijn)
Transgenerational III: concordia res parvae crescunt’
80 x 60 cm, acryl/linnen, 2022
‘Honi soit II: Transgenerational’
80 x 60 cm, acryl/linnen, 2022