THE ARTIST WILL BE TALKING – artist talk meets ask me anything

(English below)

THE ARTIST WILL BE TALKING
Small change, little changes – Inge Aanstoot
Galerie Vriend van Bavink, Amsterdam
artist talk meets ask me anything, zaterdag 28 augustus 2021

Onlangs opende mijn tentoonstelling ‘Small change, little changes’ bij galerie Vriend van Bavink te Amsterdam. De vernissage was fantastisch, ik heb ontzettend veel mensen gezien en gesproken, maar lang niet iedereen te woord kunnen staan. Ook kon niet iedereen die dat wilde bij de opening aanwezig zijn, en daarnaast heb ik van een aantal mensen gehoord dat ze graag een toelichting op mijn werk krijgen.

Nu weet iedereen die mij ook maar een beetje kent dat ik vijf kwartier in een uur kan kletsen, dus dat laatste moet geen probleem zijn. Daarom is iedereen hierbij van harte uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en vragen stellen tijdens THE ARTIST WILL BE TALKING: een informele artist talk meets ask-me-anything op zaterdag 28 augustus. Ik zal van 13 tot 16 uur in de galerie aanwezig zijn om een toelichting te geven, verhalen te vertellen, vragen te beantwoorden, uit te leggen wie wie is op al die doeken en je alles te vertellen wat je maar horen wil. Wie binnenloopt op het hele uur heeft een goede kans dat ik mijn verhaal net weer vers begin, maar je bent op ieder moment welkom om aan te haken. En onthoud: er zijn geen domme vragen, alleen lange, omslachtige, verhalende antwoorden met veel vertakkingen en zonder duidelijk begin of eind. Ik spreek immers zoals ik schilder 😉

Wees van harte welkom, ik neem taart mee. Tot dan!


The recent opening of my solo exhibition ‘Small change, little changes’ was amazing. Although I got the chance to briefly talk to a lot of people and had a great time, I haven’t been able to answer everyone’s questions, or tell the full stories behind my paintings. As I gather, a few people would still like to know a bit more about my (recent) works. Also not everyone who wanted to could make it to the vernissage.

You don’t have to know me all that well to know that I could talk the green of a leaf, so it shouldn’t be a problem to elucidate whoever’s interested. Taht’s why I would like to cordially invite you to THE ARTIST WILL BE TALKING: an informal ‘artist talk meets ask me anything’ event on Saturday 28 August. I will reside at the gallery between 13h and 16h (1 and 4 PM) to answer all your questions, tell you all my stories and maybe a few secrets and tell you anything you’d like to know. If you walk in on the hour there’s a good chance I just started a talk afresh, but you are most welcome to join at any moment. And remember: there are no stupid questions, just long and winding answers without a proper start or end. I really do speak just as I paint 😉

Hope to see you then, I’ll bring cake!