‘Small change, little changes’ in the media!

Vandaag staat in Het Parool een mooi stuk over mijn show ‘Small change, little changes’. Veel dank aan Edo Dijksterhuis hiervoor! De tentoonstelling bij galerie Vriend van Bavink is nog te bezoeken tot 4 september, en ik zal binnenkort zelf ook een dag aanwezig zijn voor een ‘artist talk meets ask-me-anything-sessie’. Daarover snel meer!

Ook POM magazine schreef een leuk stukje over mijn tentoonstelling, waarvoor dank!


Today the Dutch newspaper ‘Het Parool’ published a nice piece about my current show ‘Small change, little changes’ at Vriend van Bavink gallery. Many thanks to Edo Dijksterhuis! The exhibition is on show til 4 September, and I’ll be announcing an ‘artist talk meets ask me anything’ soon. Stay tuned!

And, my dear non-dutch speaking friends: the piece in Het Parool may be in Dutch, but POM magazine wrote about my exhibition in English. They just launched the English version of their website, please do check it out!