Groot Rotterdams Atelierweekend: 25&26 september

English below

Op 25 en 26 september a.s. vindt het tweede Groot Rotterdams Atelierweekend (GRAW) plaats. Honderden Rotterdamse kunstenaars laten die dag hun werk én hun werkplek zien. Ook ik zal mijn atelierdeuren openen. Wees van harte welkom. Kom kunst kijken, vragen stellen, een glaasje drinken, en verhalen aanhoren of vertellen. Mijn atelier bevindt zich bij Stichting B.a.d, aan de Talingstraat 5 te Rotterdam. Er zullen meer B.a.d-leden hun deuren openen, van 11 tot 17 uur, zeker de moeite waard dus. Tot dan!

On 25 and 26 September the second edition of the Groot Rotterdams Atelierweekend (GRAW) will take place. Hundreds of Rotterdam-based artists will open their studio doors to show you their work and workplace. As I will also be participating, I’d like to invite you to visit me and my studio at Stichting B.a.d, Talingstraat 5 in Rotterdam. A lot of Foudation B.a.d’s artists will open their doors, from 11 til 17h (11-5 PM), so it’ll definitely be worth the visit. See you then!