Marie Pop & Anique Weve & Inge Aanstoot @ Contour!

(English below)

Van 10 – 12 juli 2020 vindt de opening van ‘The Opulent Temple of the Lost Paradise’ plaats bij Contour Gallery, Rotterdam. Dit is de solotentoonstelling van Marie Pop, maar tijdens de eerste twee weekends en de tussenliggende week zal er ook werk te zien zijn van Anique Weve en mijzelf.

Meer informatie in onderstaande flyer. Een tijdslot reserveren kan via het facebook-evenement of via een mail aan info(at)contour.gallery. De galerie is tussen 14 en 18 uur geopend en de expositie zal te zien zijn tot en met 6 september 2020.

Voor foto-updates en tipjes van de sluier kun je Marie Pop volgen op Instagram.

On Saturday 11 & Sunday 12 July the exhibition ‘The Opulent Temple of the Lost Paradise’ will open, with a special preview on 10 July. This is a Marie Pop solo show, but in the first two weekends there will also be works on show by Anique Weve and myself.
You are cordially invited!
For more information I’d like to refer you to the website of Contour Gallery, and the facebook-event where you can also reserve a timeslot. No facebook? No worries: you can also send an email to info(at)contour(dot)gallery. Opening hours are between 14 and 18h (2 – 6 PM).

The exhibition will be on show until 6 September 2020.
For sneak peeks to keep you going until the opening; you can follow Marie Pop on Instagram.

See you soon!