UITGESTELD/POSTPONED: ‘Leeuwen op de Coolsingel’ in Museum Rotterdam

English below

Vanwege de COVID-19- (corona-) problematiek is deze expositie uitgesteld. Zodra ik een nieuwe datum bevestigd krijg laat ik dat weten! Ondertussen plaats ik hier wat fotografische voorproefjes. Groeten en gezondheid!

Due to the COVID-19 (corona) troubles, this exhibition is postponed. As soon as the new date is confirmed, I will let you know. In the meantime I’ll post some sneak peeks below. Stay safe and healthy!

English below

Vanaf 4 april 2020 is in Museum Rotterdam de tentoonstelling ‘Leeuwen op de Coolsingel’ te bezoeken, een tentoonstelling over Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een acht meter lange muurschildering van mijn hand zal hier onderdeel van uitmaken! De schetsfase is in volle gang, en binnenkort mag ik op de muur beginnen. Foto’s volgen uiteraard.
De tentoonstelling zal te bezoeken zijn t/m 25 oktober 2020, en is tot stand gekomen m.b.v. CBK Rotterdam en Stadsarchief Rotterdam. Voor meer informatie klikt u hier!

(Detail uit foto van) Puinruimerskeet nabij de Coolsingel,
mei juni 1940; collectie Stadsarchief Rotterdam, foto J.A. Kok

Starting 4 April 2020, Museum Rotterdam will present ‘Lions on the Coolsingel’: an exhibition about Rotterdam during the Second World War. The show will include an eight meter long mural by myself! I’m already very busy with all the sketches, and soon I’ll start working on the wall. Photographs will follow soon.
The exhibition will take place until 25 October 2020, and is made possible with help of CBK Rotterdam and the Rotterdam Stadsarchief (City Archive). For more info, click here!

Sneak peek 1
Sneak peek 2