It’s a small world – summer group show

(English below)
Galerie Hoorn & Reniers te Den Haag nodigt u van harte uit voor de opening van de expositie ‘It’s a small world’ op zondag 23 juni om 16 uur. Deze tentoonstelling toont nieuw, klein werk van Sebastian Gögel, Peter Feiler, Andrea Bender, Janes Haid-Schmallenberg, Casper Verborg, Dave de Leeuw, Jim Impelmans, Roland Maas, Emeli Theander en mijzelf.
Ik maakte voor deze tentoonstelling twee nieuwe kleine werkjes (en bovendien is er nog veel meer klein werk van mijn hand in de galerie aanwezig!)


‘Mythos’, 24x18cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2019


‘Twiceborn’, 18x13cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2019

Hoorn & Reniers gallery, The Hague, cordially invites you to the opening of the exhibition ‘It’s a small world’ on Sunday 23rd June at 16.00 hours. This group exhibition will show new small works by Sebastian Gögel, Peter Feiler, Andrea Bender, Janes Haid – Schmallenberg, Casper Verborg, Dave de Leeuw, Jim Impelmans, Roland Maas, Emeli Theander and myself.
I made these two small paintings especially for this show (plus, there will be a lot more of my smaller work present at the gallery!)