Chose not to care (Francesca, Marischka)

Chose not to care (Francesca, Marischka)
80 x 120 cm
acryl op linnen
2016

Dit schilderij maakte ik voor ‘Holland’ een project van de fantastische muzikant Mark Lotterman. Mark presenteert zijn nieuwste album Holland liedje voor liedje. Dit gebeurt online en tijdens allerlei evenementen, waarbij iedere keer de muziek vergezeld is door o.a. beeldende kunst, poëzie, lezingen, columns, discussies, wetenschap of video.
Ik schilderde ‘Chose not to care (Francesca, Marischka)’ bij het nummer ‘The great farewell’.
Volg HOLLAND op www.albumholland.com

This is a painting I made for the ‘Holland’ project by the brilliant musician Mark Lotterman. Mark is presenting his new album Holland song by song, both online and during all sorts of events. The music is always accompanied by a variety of a.o. art, poetry, lectures and speeches, discussions, science or video.
‘Chose not to care (Francesca, Marischka)’ was inspired by Mark’s song ‘The great farewell’.

chose not to care (francesca, marischka)

chose not to care (francesca, marischka)


Check out HOLLAND on www.albumholland.com