Open atelier & meer tijdens GRAW 2023

Ook ik open het weekend van 16 en 17 september de deuren van mijn atelier tijdens het Groot Rotterdams Atelier-Weekend! Meer informatie vind je hieronder, er is vanalles in en om mijn atelier te doen!

Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 opent Stichting B.a.d (Talingstraat 5, Rotterdam) haar deuren. Zo’n 15 kunstenaars laten hun werk én werkruimte zien, en ook ik zal mijn atelier openen voor bezoek. Hieronder mijn planning:

Zaterdag:
– Tussen 11 en 17 uur zijn diverse ateliers te bezichtigen bij B.a.d. Tussen 11 en 14.45 uur ben ik ook aanwezig met mijn atelierdeuren open.
– Daarna stap ik op mijn fiets, want van 15 tot 17 uur is de finissage van ‘Le Studio Perdu’, de tentoonstelling van Marie Pop (Anique Weve en ik), bij Contour Gallery (Josephstraat 164, Rotterdam). Anique en ik zullen vertellen over ons gezamenlijke werk.
– Liever niet mee naar Contour, maar blijf je rondkijken bij B.a.d? Mijn werk is 24 uur per dag in de vitrines van B.a.d te zien; aan de buitenkant van het gebouw (Arendswegzijde), in de tentoonstelling ‘Aber Daddy… bitte bitte bitte!’ met Auke Triesschijn.
– Was dat nog niet genoeg? Van 20 tot 02 uur gaan bij Stichting B.a.d de voetjes van de vloer tijdens de Super B.a.d Party! Van harte welkom.

Zondag:
– Ook vandaag is mijn atelier geopend, net als dat van vele mede-B.a.ddies. Kom gezellig langs tussen 11 en 17 uur. Voor de mensen met een Super B.a.d-feestkater zorg ik dat er wat lekkers te snaaien is.
– De vitrines zijn iedere dag non-stop te bezichtigen, dus ook vandaag kun je ‘Aber Daddy… bitte bitte bitte’ zien.

Tot snel!