Aber Daddy… bitte bitte bitte

Van harte welkom / You are cordially invited

(English below)

NL
Hoi betere wereld die begint bij jezelf! Hoi mama, ik geloof dat ik je iets moet vertellen. Hoi seks! Hoi geseksualiseerde wereld. Hoi verpreutsing! Hoi cis-het male gaze. Hoi H&M advertentie. Hoi ik-kan-het-net-zo-goed-meteen-op-mijn-dijen-plakken. 
 
Komm, benimm dich deinem Alter entsprechend. 
Aber Daddy… Bitte bitte bitte! 
 
Voor de tweede keer duiken Inge Aanstoot en Auke Triesschijn in elkaars werk en archief. Wat ze daar vinden, plakken ze op de muur en laten het botsen met de buitenwereld. De toeschouwer mag kiezen: kijk je weg, of ga je op onderzoek uit? 


Tentoonstelling dag en nacht te zien de etalages van Stichting B.a.d aan de Arendsweg.
8 sept t/m 22 okt.
Opening 8 sept 17.00 – 19.00

Stichting B.a.d, Talingstraat 5, Rotterdam
EN
Hello better world that starts with yourself! Hello mom, I think I’ve got something to tell you. Hello sex! Hi sexualised world. Hello prudishness! Hello cishet male gaze. Hello H&M advertisement. Hello nothing-tastes-as-good-as-skinny-feels. 
 
Komm, benimm dich deinem Alter entsprechend. 
Aber Daddy… Bitte bitte bitte! 
 
In a second collaborative endeavor, Inge Aanstoot and Auke Triesschijn delve once more into each other’s artistic realms and archives, extracting whatever they discover along the way. Works are slapped onto a wall and into the world. The spectator is faced with a choice: will you avert your gaze, or are you prepared to embark on a journey of exploration?


Exhibition on view day and night in the Foundation B.a.d window displays on Arendsweg.
Sept 8 to Oct 22.
Opening Sept 8, 17.00 – 19.00

Foundation B.a.d, Talingstraat 5, Rotterdam