Auke’s & Inge’s Kerstkaarten-extravaganza!

Welkom bij Auke’s en Inge’s Kerstkaartenextravaganza! Koop kerstkaarten en verras daar je vrienden en familie mee, help twee kunstenaars de winter door én steun een goed doel: wat wil je nog meer?

Auke’s en Inge’s Kerstkaartenextravaganza!

Al een aantal jaren maakte Inge Aanstoot kerstkaarten om te verkopen voor een goed doel. Dit jaar hebben Auke Triesschijn en Inge Aanstoot, na hun succesvolle samenwerking van begin dit jaar, allebei een gloedjebloedjenieuwe set kerstkaarten ontworpen. Inge liet een set van vier kaarten drukken, gebaseerd op drie feestelijke schilderijen. Auke maakte zijn vier kerstige ontwerpen en dook zelf de grafiekwerkplaats in. Het resultaat mag er zijn, en er is voor elk wat wils. En al die mooie kaarten staan dit jaar in een heuse webshop! <— klik hier! Je komt dan terecht in de speciale webshop op Auke’s website.

Een set van 4 kaarten bemachtig je voor €15,- inclusief btw, exclusief verzendkosten.

Bij aankoop van 1 set van Auke én 1 set van Inge betaal je €30,- én ontvang je een extra bijzondere, limited edition kerstkaart die Auke en Inge samen maakten.

Wees er op tijd bij, want op is op!
We hebben 100 sets van elk op voorraad.

Dit jaar gaat 25% van de opbrengst naar Het Vergeten Kind, een stichting die zich inzet voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Het doel van ‘Het Vergeten Kind’ is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Meer informatie over het belangrijke werk wat zij doen vind je op hun website.

Hieronder nog wat extra info over de Kerstkaartenextravaganza, al vind je veel van deze info ook in de webshop (heb ik al trots verteld dat we een webshop hebben? een webshop!)

Een set kaarten van Inge bevat 4 kaarten met 3 ontwerpen. De gevouwen kaarten zijn gedrukt op premium mat papier en meten 18,2 x 11,7 cm. Ze worden geleverd met enveloppen.

Een set kaarten van Auke bevat 4 handgedrukte kaarten. De gevouwen kaarten worden door Auke zelf voorzien van een risoprint op A6-formaat. Deze handgedrukte kaarten worden veilig verpakt, maar zonder enveloppen geleverd.

Koop je een set van Auke én een set van Inge, dan ontvang je een bijzondere extra kaart. Deze kaart wordt met de hand in een oplage van 100 stuks gedrukt en op bijzondere wijze in elkaar gezet… Verder verklappen wij nog niets. Laat je verrassen!

De verzendkosten bedragen €4,95 per aankoop.

Kom je het liever zelf ophalen bij Auke’s kantoor of Inge’s atelier? Klik dan in de webshop op ‘local pick up’ en neem even contact met ons op.

Zoals gezegd gaat bestellen dit jaar via de webshop! Heb je toch vragen, opmerkingen, interesse in de originele schilderijen of iets anders waar je ons over wil spreken? Bel, app, of mail
(naar inge_aanstoot (at) hotmail (punt) com)

Veel liefs,

Auke en Inge