Groot Rotterdams Atelier Weekend – open atelier

(English below)

Op zaterdag 26 en zondag 27 september stel ik mijn atelier open als onderdeel van het Groot Rotterdams Atelier Weekend. Tijdens dit weekend kunt u allerlei ateliers in Rotterdam bezoeken. In ons kunstenaarscomplex Stichting B.a.d open allerlei collega’s de deuren ook, het wordt gezellig én corona-proof geregeld. Wees welkom! Meer informatie via GRAW (klik) of het facebook-evenement.

On Saturday 26 and Sunday 27 September I will open up my studio for visitors during the Groot Rotterdams Aterlier Weekend (or Great Art Studio Weekend Rotterdam). During this weekend many artists in Rotterdam will open up their studios, among which plenty of my collegues in our artist building Foundation B.a.d. It will be fun and corona-proof. You are warmly invited! More info through GRAW (click) or the facebook-event.