Opulence I: Maltho thi afrio lito

Dit werk heb ik recent voltooid, het was te zien tijdens de opening van ‘the Opulent Temple of the Lost Paradise’ van Marie Pop, en nu staat het ook eindelijk hier! Het is de start van een nieuwe serie, binnenkort hoop ik daar meer van te laten zien.

I finished this work recently, it has been on show during the opening of Marie Pop‘s ‘the Opulent Temple of the Lost Paradise’ exhibition opening, and now it’s also online – finally! It is the start of a new series, I hope I’m able to show more of that soon.

Click to enlarge/zoom — Klik voor vergroting/inzoomen

Opulence I: Maltho thi afrio lito
180 x 250 cm
acryl(ic) / lin(n)en
2020

Meer details van dit en ander werk zijn te vinden op mijn Instagram-account.
For details of this and other works you can also check out my Instagram account.