IPIHAN #8: please fund our project!

(Englih below)
Zoals eerder aangekondigd vertrek ik maandag 23 juli naar Altenburg, Thüringen, Duitsland om als gastkunstenaar mee te doen aan de achtste editie van If Paradise Is Half As Nice, kortweg IPIHAN #8. Om het project financieel van de grond te krijgen wordt er jaarlijks een crowdfundingsactie opgezet. Ook u kunt iets bijdragen, en daar staan prachtige bedankjes tegenover! Naast onder meer postkaarten en shirts zijn er kunstpakketten verkrijgbaar waar één, drie, zes of alle IPIHAN-kunstenaars speciaal een werk voor zullen maken in gelimiteerde oplage (inmiddels heuse collector’s items)! En dat zijn niet de minsten: Pim Palsgraaf, Daan Botlek, Ties Ten Bosch, Regina Kelaita, Toine Klaassen, Michiel Jansen, Sybille Neumeyer, Willem Besselink, Jordy Walker, Julien Fargetton en ondergetekende – in willekeurige volgorde. Dus schroom niet: doneer!

Tevens bent u van harte welkom in Altenburg op 24, 25 en 26 augustus, wanneer wij het pand opengooien en het project presenteren. Meer informatie over het project vindt u op www.ipihan.com, en informatie over het programma houden wij ook actueel op de evenementenpagina op Facebook. Tevens documenteer ik mijn voortgang visueel via Instagram.

Wendy Oakes maakte een prachtige korte film over IPIHAN #7, bekijk ‘m hier!

As announced some time ago, I’ll be travelling to Altenburg, Thüringen, Germany next monday to join the eighth edition of the magnificent project If Paradise Is Half As Nice, IPIHAN #8 for short, as a guest artist. Every year the project is financed by crowdfunding. You can help us fund IPIHAN, and in return we offer some marvelous goodies. Shirts and postcards, but also art edition boxes (limited editions and true collector’s items!) containing works by one, three, six or all IPIHAN artists. This years group consists of Pim Palsgraaf, Daan Botlek, Ties Ten Bosch, Regina Kelaita, Toine Klaassen, Michiel Jansen, Sybille Neumeyer, Willem Besselink, Jordy Walker, Julien Fargetton and myself, in no particular order. That’s going to be some pretty good artwork, made especially for you: our kind patrons!

You are also cordially invited to visit us on 24, 25 and 26 August, when we open up the building and present our project! More information can be found on www.ipihan.com, and all info concerning the program on the opening weekend will be continuously updated on our Facebook event page. I will also be documenting my own progress on Instagram.

Wendy Oakes made a beautiful short film about IPIHAN #7, watch it here!