IPIHAN #8: (Es war) einmal in Altenburg

(English below)

Zoals eerder vermeld ben ik deze zomer ruim vijf weken in ALtenburg, Thüringen, Duitsland geweest voor de achtste editie van het project ‘If Paradise Is Half As Nice’, ofwel IPIHAN #8. Zowel werkperiode als presentatieweekend waren een groot succes; u heeft misschien het één en ander meegekregen via de sociale media.
Hieronder ziet u een aantal foto’s van een deel van het door mij gemaakte werk aldaar. Ik presenteerde een installatie genaamd ‘(Es war) einmal in Altenburg’, bestaande uit diverse schilderijen, wand- en vloerschilderingen, sculpturen en objecten.
De komende tijd zal ik nog meer van het werk op mijn website onthullen.
Bijgaande foto’s zijn gemaakt door Aad Hoogendoorn.


As I announced earlier, I’ve spent a little over five weeks working in Altenburg, Thüringen, Germany, as part of the IPIHAN-project; the eighth edition of ‘If Paradise Is Half As Nice’. Both the residency and the presentation weekend were a great success; you may have seen something come by on social media.
Below you’ll find some photos of part of the works I created there. I presented an installation entitled ‘(Es war) einmal in Altenburg’, consisting of paintings, murals and floor paintings, sculptures and objects.
I will be posting more works here the following days.
The pictures below were all made by Aad Hoogendoorn.


All pictures (c) Aad Hoogendoorn