Groepsexpositie ‘Waited for the fish corner’: afscheid galerie Hommes


(English below)

In 2011 mocht ik met Roos van Haaften exposeren bij galerie HOMMES, aan de Charloisse Kerksingel te Rotterdam. De galerie gaat nu sluiten op deze locatie. De laatste tentoonstelling, ‘Waited for the Fish Corner’, is een expositie over transformatie, afscheid en een nieuw begin. Kunstenaars met wie HOMMES de afgelopen 11 jaar samenwerkte tonen in een salonpresentatie hun werk.

Ook ik heb een werkje voor deze tentoonstelling gemaakt, een afbeelding volgt!

De tentoonstelling wordt op vrijdag 6 juli om 19 uur geopend, u bent van harte uitgenodigd.
De expositie is t/m 8 september te bezoeken, in augustus wel alleen op afspraak. Meer informatie op www.hommes.nl

Zaterdag 8 september vanaf 19.00 uur is er een finissage met slotfeest.

De deelnemende kunstenaars zijn Anke Huyben, Anne van As, Anne van Eck, Anton Vrede, Astrid de Pauw, Barbara Helmer, Conny Beneden, Diana Roig, Driessens & Van den Baar, Efrat Zehavi, Elco Verschoof, Erwin Keustermans, Fatima Barznge, Françoise Magrangeas, Giuseppe Licari, Heleen Schröder, Inez Smit, Inge Aanstoot, Ingrid van der Hoeven, Jaap Verheul, Jouke Kleerebezem, Kamiel Verschuren, Karin Trenkel, Kathrin Wolkowicz, Kees Touw, Lidy Jacobs, Marit Dik, Marguerite de Geus, Nina Boas, Paco Dalmau, Patricia Pinheiro de Sousa, Piet Rogie, Pim van Halem, Q.S. Serafijn, Ralf Kokke, Robin Kolleman, Rolina Nell, Sabrina Basten, Sander Zweerts de Jong, Svetlana Prigoditch, Ties ten Bosch, Tilly Heyster, Yoshiyuki Koinuma.


Back in 2011 I was asked to show my work with Roos van Haaften at gallery HOMMES, at the Charloisse Kerksingel in Rotterdam. The gallery will be closing it’s doors at this location. The last exhibition, ‘Waited for the Fish Corner’, is a show about transformations, goodbyes and new beginnings. The gallery will show works by many artist with whom they worked together during the past 11 years, salon style.

I also contributed a small work, a picture will follow soon!

The exhibition will be opened on Friday 6 July at 19h/7PM, you are cordially invited!
You can visit the show until 8 September, however in August only by appointment. More information on www.hommes.nl

Also join us on Saturday 8 September for the finissage and closing party at 19h/7PM.

Participating artists are Anke Huyben, Anne van As, Anne van Eck, Anton Vrede, Astrid de Pauw, Barbara Helmer, Conny Beneden, Diana Roig, Driessens & Van den Baar, Efrat Zehavi, Elco Verschoof, Erwin Keustermans, Fatima Barznge, Françoise Magrangeas, Giuseppe Licari, Heleen Schröder, Inez Smit, Inge Aanstoot, Ingrid van der Hoeven, Jaap Verheul, Jouke Kleerebezem, Kamiel Verschuren, Karin Trenkel, Kathrin Wolkowicz, Kees Touw, Lidy Jacobs, Marit Dik, Marguerite de Geus, Nina Boas, Paco Dalmau, Patricia Pinheiro de Sousa, Piet Rogie, Pim van Halem, Q.S. Serafijn, Ralf Kokke, Robin Kolleman, Rolina Nell, Sabrina Basten, Sander Zweerts de Jong, Svetlana Prigoditch, Ties ten Bosch, Tilly Heyster, Yoshiyuki Koinuma.