Tentoonstelling Marie Pop

Tekst onder afbeelding / text below image


Komende zaterdag 24 juni opent ‘Le Studio Perdu’, een solotentoonstelling van Marie Pop bij Contour Gallery te Rotterdam. Van 17 tot 19 uur laat Marie je graag haar nieuwste werken zien onder het genot van een drankje. 

Nog niet bekend met Marie? Marie Pop is het pseudoniem van de samenwerking tussen Anique Weve en mijzelf. Meer info vind je op de website van Marie.

Voor de derde keer presenteert Contour Gallery het werk van Marie Pop. In deze nieuwste serie onderzoekt Marie de werkwijze in het atelier en trekt parallellen tussen de Roaring Twenties en het heden. Voor vrouwelijke kunstenaars die in de marge van de geschiedenisboeken zijn weggemoffeld is een speciaal plekje in Marie’s hart – en in deze tentoonstelling!

De expositie loopt tot 16 september 2023. Voor de (zomer)openingstijden van de galerie en meer informatie kun je kijken op de website van Contour Gallery.

Van harte welkom!

Contour Gallery, Josephstraat 164, Rotterdam