De Aanschouw on Wheels! @ Art Rotterdam 2023

(English below)

Dit jaar doet de beroemde kleinste galerie van Rotterdam, De Aanschouw, mee aan Art Rotterdam. En hoe! Als je denkt dat iedere week een opening al veel is, hou je dan maar goed vast. De Aanschouw on Wheels heeft ieder kwartier (IEDER KWARTIER!) een opening! Die opening is vervolgens wel helemaal zoals je die van De Aanschouw gewend bent; gezellig bij de postervitrine – maar dan op de bakfiets. Duurt alleen iets minder lang. Goed nieuws: het zijn er dus wel veel meer!

Nog meer goed nieuws: ook ik doe mee! Mijn nieuwste werk (‘Zelfportret als keizerin van Oostenrijk’) zal onthuld worden in de beroemde vitrine op donderdag 9 februari, van 17 uur tot 17.15 uur. Wees dus op tijd, want het is zo voorbij. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik voor hapjes, drankjes en een openingswoord zal zorgen. Een opening is een opening en een feestje is een feestje!

Schrijf ‘9 februari 17 uur‘ dus in je agenda. Je vindt De Aanschouw on Wheels tegenover de beursingang: ook dit jaar wordt Art Rotterdam gehouden in de Van Nellefabriek te -u raadt het- Rotterdam. Je hebt geen toegangskaartje nodig om te komen kijken bij De Aanschouw on Wheels.

Tot dan!


The most famous tiny gallery of Rotterdam, De Aanschouw, wil be part of Art Rotterdam this year. And oh-em-gee, what a show it will be! If you think weekly openings are high frequency, think again: De Aanschouw on Wheels will have an opening at Art Rotterdam every fifteen minutes – yes, you read that right – every FIFTEEN MINUTES! The same amazing art, the same cosy atmosphere, the same showcase, except it will all be presented on top of a cargo bike.

I am glad to announce I will also be presenting my work during one of the many festive openings! On Thursday 9 February at 17h (5pm) I will present my latest work ‘Selfportrait as empress of Austria’. Be there, and be punctual, because the show will of course only last until 17.15h (5.15pm). That won’t stop me from organising a grand event of course, you can expect food, drinks and an opening speech. Never miss a chance to enjoy yourself!

So remember to note ‘9 February 17h/5pm’ on your calendar, and I’ll see you at the fair. Art Rotterdam is held at the Van Nellefabriek in -you guessed it- Rotterdam. De Aanschouw on Wheels will be located right across the entrance to the main building. You won’t need a ticket to join us at De Aanschouw on Wheels.

See you soon!