Groot Rotterdams Atelier-Weekend 2022

Op zaterdag 24 en zondag 24 september vindt het Groot Rotterdams Atelier-Weekend (GRAW) weer plaats, en ook in mijn woon- en werkpand, Stichting B.a.d, doen we massaal mee!
“Welkom bij B.a.d! Kom je vergapen aan de groepstentoonstelling in onze centrale hal, ontdek de 24-uursgalerie langs de zijkant van ons gebouw en kijk rond in meer dan tien opengestelde ateliers en gastateliers. Ga zelf op pad, óf laat je rondleiden door één van onze kunstenaars, gastkunstenaars of bewoners.”
Ook ik gooi mijn atelier open, en nota bene heb ik Auke Triesschijn te gast. We zullen laten zien wat onze gezamenlijke en afzonderlijke projecten voor de komende tijd zoal zijn, en gaan er graag met je over in gesprek onder het genot van een hapje en drankje.
Tot dan! Klik voor meer info op bovenstaande links 🙂

Mijn atelier tijdens GRAW 2021