Transgenerational II: what happened in Wierden

‘Transgenerational II: what happened in Wierden’
80 x 60 cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2022

De uitsnede is een beetje onhandig, ik zal deze foto snel vervangen voor een betere. Sowieso is het echte werk natuurlijk leuker om te zien: wee op zondag 12 juni 2022 om 12 uur welkom bij de finissage-lunch van ROCK ME OUROBOROS bij Stichting B.a.d, Talingstraat 5 te Rotterdam. Aanmelden kan met een mailtje naar inge_aanstoot (at) hotmail (punt) com, deelname is gratis!

The cut-out is a bit awkward, I’ll see to replace this picture by a better one soon. Of course; all art is better in real life… join us for the finissage-lunch of the exhibition ROCK ME OUROBOROS at Foundation B.a.d, Talingstraat 5 in Rotterdam (NL). Email to reserve your seat -it’s free- to inge_aanstoot (at) hotmail (dot) com!