This Art Fair 2022!

7-10 juli 2022: Inge Aanstoot op This Art Fair, Amsterdam
7-10 July 2022: Inge Aanstoot at This Art Fair, Amsterdam

(English below)
Trots en blij mag ik vertellen dat ik één van de deelnemers ben aan This Art Fair 2022 in de Kromhouthal te Amsterdam! Ik ben bezig met een serie nieuw werk en daar zal ik jullie t.z.t. helemaal in onderdompelen. Alle info en updates zullen op deze site, via mijn sociale-media-accounts en via mijn persoonlijke pagina op thisartfair.com te volgen zijn. Tot ziens in juli!

_____

I am glad and proud to announce that I will be participating in This Art Fair 2022 in the Kromhouthal in Amsterdam next July! I am working on a whole new series of paintings to show you and shower you in. I will keep you posted through my website, social media accounts and also my personal page on thisartfair.com. See you in July!