Small change, little changes: solo @ galerie Vriend van Bavink

(English below)
Met trots kan ik aankondigen dat er een solo-expositie van mijn hand aankomt! Op vrijdag 23 juli opent bij galerie Vriend van Bavink in Amsterdam ‘Small change, little changes’, een tentoonstelling vol met nieuwe schilderijen. Wees welkom!

In haar schilderijen reflecteert Inge Aanstoot ( 1987) op maatschappelijke thema’s zoals sociale ongelijkheid, feminisme en de botsingen van wetenschap met religie en plaats ze onderwerpen in een historisch kader. De onderwerpen in haar schilderijen verweeft ze continu met referenties aan de kunst- en literatuurgeschiedenis. Ze vertelt een verhaal nooit lineair, maar met vertakkingen en verschillende waarheden. Haar werk noopt de kijker te dwalen in haar werk, vragen te stellen en zelf op zoek te gaan naar de antwoorden. In de expositie ‘Small change, little changes’ bij galerie Vriend van Bavink toont ze nieuw werk met als één van de uitgangspunten het citaat “The past is a foreign country”  van auteur L.P. Hartley. Kijken naar het verleden is als kijken naar een ander land, met andere gebruiken en gewoontes, andere rituelen en een ander verhaal.

Vanaf 17 uur openen we de deuren en heffen we het glas: wees welkom aan de Geldersekade 34 te Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.vanbavinkgallery.comMeer informatie is te vinden op de website van Vriend van Bavink. Tot snel!

‘Small change, little changes’, 150 x 120 cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2021

I am proud to announce an upcoming solo exhibition! On Friday 23 July ‘Small chenge, little changes’, a show full of new paintings, will open at Gallery Vriend van Bavink in Amsterdam (NL). You are cordially invited! More info can be found on the website of Vriend van Bavink. See you soon!