The Avian Reptilian Complex

‘The avian reptilian complex’ is van 23 juli t/m 4 september 2021 te zien als onderdeel van mijn solotentoonstelling ‘Small change, little changes’ bij galerie Vriend van Bavink.
‘The avian reptilian complex’ will be on show at Vriend van Bavink gallery from 23 July – 4 September 2021 as part of my solo exhibition ‘Small change, little changes’.

Op zaterdag 10 april 2021, liep ik de Hartstocht: een wandeling van 15 kilometer om geld op te halen voor de Hartstichting. Op facebook deed ik enige tijd geleden een oproep om mij te sponsoren, in ruil daarvoor mocht je een vogel noemen voor mijn nieuwe schilderij.

The Avian Reptilian Complex
150 x 120 cm, acryl/linnen, 2021

____

On Saturday 10 April 2021 I was part of the Hartstocht, a 15k walk to raise money for de Hartstichting, who fund research to cure heart and vascular diseases. Everyone who sponsored me got to name a bird, I’ve put them all into this painting.

The Avian Reptilian Complex
150 x 120 cm, acrylic/linen, 2021