Museumnacht 010 – Don’t feed the artist!

Onlangs werd ik door Florian Borstlap gevraagd mee te doen aan een project bij de Performancebar (Rotterdam) gedurende de aankomende Museumnacht 010: “Don’t feed the artist – an indoor art safari”.
Graag nodig ik u hiervoor uit.

Op zaterdag 3 maart 2018 vindt opnieuw de Museumnacht in Rotterdam plaats. De dagen voorafgaand aan dit evenement zullen kunstenaar Florian en ik onszelf laten opsluiten in De Performancebar, een ruimte die voor de gelegenheid omgedoopt is tot kunstenaarsreservaat. Hier zullen wij onszelf volledig toeleggen op het maken van kunst. Wat en hoe zal moeten blijken; materialen, input van andere kunstenaars en het nodige eten en drinken zal ons door ‘verzorgers’ worden toegespeeld.
Gedurende de Museumnacht 010 kunt u, op vertoon van uw toegangsbewijs, komen kijken wat wij hebben klaargespeeld. U wordt meegenomen op een heuse safari door ons verblijf. Hebben we samengewerkt, of bakenden we ons eigen territorium af?
Wellicht tot dan! Meer informatie over de Rotterdamse museumnacht vindt u hier.

P.S.: Op vrijdag 2 maart is de Performancebar van 21.00 – 02.00 uur geopend en kunt u alvast komen gluren door de schutting.