De Grote Kleinewerkenverkoop en -tentoonstelling

Op 7 maart 2020 tussen 16 en 21 uur organiseer ik de Grote Kleinewerkenverkoop en -tentoonstelling. Op dit evenement, speciaal voor mijn vrienden en bekenden, zal ik vanuit mijn atelier een groot aantal van mijn kleine werken tentoonstellen en te koop aanbieden tegen heuse vriendenprijzen. Ook kun je kunst winnen middels de win-een-echte-Inge-Aanstoot-BINGO*!

Ben je een vriend, maar weet je van niks? Kijk op de Facebook-evenementpagina of stuur me een mailtje of ander berichtje.

*een echte Inge Aanstoot; te weten een schilderij ván Inge AanstootOn March 7 between 17 and 22h (5pm – 10pm) I will host a grand sale of my small works in my studio in Rotterdam. It will be a splendid event, especially for my friends. There’s art to see, art to buy and art to win in the win-an-Inge-Aanstoot-BINGO! Haven’t had an invitation yet? Text or email me, or check out the Facebook event page.