‘Fassadensymbolik’

(more images and info below / meer afbeeldingen en info hieronder)

‘Fassadensymbolik’ (gevelsymboliek / facade symbolism)
Drieluik/Triptych(on)
3x 18x13cm,
acryl(ic)/lin(n)en, 2018


Altenburger cornucopia


Luft und Liebe


The bats and the bees

Gemaakt als gastkunstenaar van IPIHAN #8
Made as a resident of IPIHAN #8

De gevel van het Kaufhaus aan de Hillgasse te Altenburg, de locatie van IPIHAN #8, met de geveldecoratie waarop dit werk gebaseerd is. De schilderijtjes tonen de IPIHAN-versies, met o.a. vleermuizen, Doppelkekse, gereedschap en Berliner Luft.

The fassade of the Kaufhaus at the Hillgasse in Altenburg, the location of IPIHAN #8, and the fassade decoration that these works are based on. The paintings show the IPIHAN-versions, with a.o. bats, Doppelkekse, tools and Berliner Luft.