IPIHAN #8, de film!

(English below, and film link below!)

Afgelopen zomer verbleef ik vijf weken in Altenburg in Thüringen, Duitsland. Hier was ik als gastkunstenaar van IPIHAN #8, ofwel de achtste editie van ‘If Paradise Is Half As Nice’. Hierover schreef ik eerder op mijn website.
Komende zaterdag, 12 januari 2019, presenteren wij de film die onze fantastische gastdocumentairemaker Sander Schuurman maakte over dit verblijf. Dit gebeurt in het atelier van IPIHAN’ers Pim Palsgraaf en Willem Besselink, aan de Slotboomstraat 18-22 te Rotterdam. U bent van harte welkom! De deuren gaan om 20.00 uur open, de film start om 20.30 uur.
Tot zaterdag!

EDIT: u kunt de film nu *hier* bekijken / you can watch the film *here* nowIk in mijn IPIHAN #8 atelier, foto: Sander Schuurman
Me in my IPIHAN #8 studio, photo: Sander SchuurmanBezoekers bij mijn installatie ‘Es war einmal (in Altenburg)’, foto: Aad Hoogendoorn
Visitors at my installation ‘Es war einmal (in Altenburg)’, photo: Aad Hoogendoorn

Last summer I spent five weeks in Altenburg in Thüringen, Germany. I was a guest artist of IPIHAN #8, or the eighth edition of ‘If Paradise Is Half As Nice’. I have posted about my stay there on my website before.
This Saturday, January 12th 2019, we will present the film about this residency that our amazing guest documentary filmer Sander Schuurman made. This will happen in the studio of IPIHAN-artists Pim Palsgraaf and Willem Besselink, at the Slotboomstraat 18-22 in Rotterdam. You are cordially invited! The doors will open at 20.00h (8pm), the film will start at 20.30h (8.30pm).
See you Saturday!

EDIT: u kunt de film nu *hier* bekijken / you can watch the film *here* now