‘On paper’, galerie Hoorn&Reniers

(English below)

Op zondag 10 juni 2018 opent bij galerie Hoorn & Reniers de tentoonstelling ‘On paper’, een groepsexpositie met, zoals de naam al doet vermoeden, werken op papier. De deelnemende kunstenaars zijn Nora Axnick, Andrea Bender, Robin von Einsiedel, Peter Feiler, Arike Gill, Janes Haid – Schmallenberg, Jim Impelmans, Dave de Leeuw, Joyce ter Weele, Wim Warrink en ikzelf.

Speciaal voor deze tentoonstelling maak ik schilderwerk op papier. Afbeeldingen hiervan volgen binnenkort; het werk is nog in de maak. Hierbij wel vast twee detailfoto’s als voorproefje (onderstaand).
Wees van harte welkom bij de opening van ‘On paper’, van 16-18 uur.
(U vindt galerie Hoorn & Reniers aan Toussaintkade 70 te Den Haag)On Sunday 10 June 2018 the group show ‘On paper’ will open at gallery Hoorn & Reniers. As the name suggests, all participating artists will show work on paper. The artists are Nora Axnick, Andrea Bender, Robin von Einsiedel, Peter Feiler, Arike Gill, Janes Haid – Schmallenberg, Jim Impelmans, Dave de Leeuw, Joyce ter Weele, Wim Warrink and myself.

I am working on paintings on paper especially for this show. Pictures will follow soon, as I am now still working on the artworks. For now I’ll only show the sneak peeks above.
You are cordially invited to the opening of ‘On paper’, from 16-18h (4-6 pm)
(Gallery Hoorn & Reniers is located at Toussaintkade 70 in The Hague)