Aanstoot *live* bij Mister Motley’s ‘Kunst is lang’


English below

”De omgekeerde wereld heeft mij altijd gefascineerd.”
Naar aanleiding van haar roman ‘Harnas van Hansaplast’, haar vele schilderijen en het jarenlang lesgeven op de Gerrit Rietveld Academie is Charlotte Mutsaers woensdagavond 9 mei 2018 te gast in Kunst is Lang, het radioprogramma van Mister Motley. Verwacht een gesprek over onaangepastheid, de waarde van fictie en de eenzijdige intelligentie van vandaag de dag.

Ik mocht tijdens dit gesprek tussen Charlotte Mutsaers en Luuk Heeze visueel reageren, en heb dus live in de studio geschilderd. Dit was live op Facebook te zien, en nu tevens terug te zien en luisteren via Mister Motley, youtube en diverse andere kanalen. Klik *HIER* voor de uitzending op youtube, en *HIER* voor de site van Mister Motley.

Hierbij ook een afbeelding van het gemaakte werk (30x40cm), zoals het was na het interview. Ik ben nog aan het doorwerken aan dit doekje, en zal binnenkort de voortgang tonen.

cof

Last week I was invited to create a work during a live Mister Motley radioshow. ‘Kunst is lang’ (Ars longa) is an interview program about art. Luuk Heezen interviewed artist and writer Charlotte Mutsaers about her new novel ‘Harnas van Hansaplast’.
I visually responded to their conversation and will be completing the work in my studio. The picture above shows the progress so far. Click *HERE* for the youtube link to the show, and *HERE* for the Mister Motley website.