12 jan: Veiling De Aanschouw

(English below)

Op vrijdag 12 januari 2018 vindt de jaarlijkse veiling van De Aanschouw weer plaats. Dit jaar is er ook een werkje van mij (‘Good boys!’) beschikbaar!
Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 januari zijn de te veilen werken te bezichtigen bij TENT, Rotterdam. Op vrijdag de 12e om 18.30 uur zal veilingmeester (en kunstenaar) Daan den Houter hier beginnen de werken per opbod te veilen. De veiling van De Aanschouw is ieder jaar een erg leuk evenement, en van de opbrengsten wordt De Aanschouw (de kleinste en leukste galerie van Rotterdam e.o.) weer een jaar draaiende gehouden. Kom dus kijken en vergeet uw knip niet! Alvast even kijken welk werk beschikbaar zal zijn? Klik HIER voor de website!

On Friday 12 January 2018 it’s time for the annual auction of De Aanschouw again. This year one of my works (‘Good boys!’) is available as well!
The available art works will be on show at TENT, Rotterdam, from Tuesday 9 till Friday 12 January. On Friday the 12th auctioneer (and artist) Daan den Houter will start auctioning off these works of art. The auction of De Aanschouw is always an amazing event, and the proceeds are used to keep De Aanschouw (the smallest and most amazing gallery of Rotterdam and NL) afloat. So be there and bring your wallet! Curious which works are available? Click HERE!


‘Good boys!’ 24x18cm, acryl(ic)/lin(n)en, 2017