‘Holland’ (& Inge!) bij TENT Rotterdam

(English below)

Op 13 oktober 2017, om 18 uur, opent bij TENT Rotterdam een tentoonstelling van project ‘Holland’. Onder de noemer ‘TENT Welcomes Mark Lotterman’ presenteert Lotterman zijn project, waar ik ook enkele malen aan meewerkte. Van 13 t/m 22 oktober zijn veel van de gemaakte bijdragen in het echt te bewonderen, waaronder de drie schilderijen die ik maakte bij het nummer ‘Till the very end’.
Het Holland-boek wordt, na een eerste presentatie op kunstbeurs Art The Hague (4 – 8 oktober), ook getoond en verkocht.
Daarnaast is Holland vanaf 20 oktober te gast bij de Rotterdamse galerie NL=US (op een steenworp afstand van TENT).
U bent van harte uitgenodigd!


On 13 October, 18h/6pm, a new ‘Holland’ exhibition will open at TENT Rotterdam. ‘TENT Welcomes Mark Lotterman’ shows many contributions to Lotterman’s project, to which I also contributed several works. Among others, my series of paintings for ‘Till the very end’ will be on show, from 13 – 22 October 2017.
The Holland book will also be on show and for sale (after an initial presentation at Art The Hague art fair from 4 – 8 October).
Furthermore, Rotterdam based gallery NL=US will present the Holland project from 20 October. They’re situated a stone’s throw away from TENT.
You are cordially invited!