‘Our love is an inside joke’ (voor Holland)

‘Our love is an inside joke’
120 x 80cm, acryl/linnen, 2017

Voor het fantastische project ‘Holland’ van Mark Lotterman music maakte ik wederom een bijdrage. Dit keer een serie van 3 schilderijtjes bij het nummer ‘Till the very end’.
Dit is het eerste schilderij uit die serie.
Kijk op www.albumholland.com voor de liedjes en meer info. Binnenkort verschijnt ook het grote boek van Holland, kundig in elkaar ontworpen door Studio Auke Triesschijn, met alle bijdragen tot dusver!

‘Our love is an inside joke’
120 x 80cm, acrylic/linen, 2017

This painting is the first of a series of three works I made as (yet) a(nother) contribution to Mark Lotterman’s amazing project ‘Holland’. This series was especially made for the song ‘Till the very end’.
For more info on the project, check out www.albumholland.com. Also, keep an eye out for the Holland book, with all contributions to the project so far! It has been designed by the amazing Studio Auke Triesschijn and will be available very, very soon!