Galerie Hoorn & Reniers opent tijdens Holaa! festival

Vanaf 7 juli 2017 blikt (mijn) sprankelnieuwe galerie Hoorn & Reniers vooruit op de solo-exposities die in 2017 en 2018 komen gaan. Tijdens Festival Holaa! worden de deuren van het pand voor het eerst geopend en kunt u de tentoonstelling ’01’ bezoeken aan Toussaintkade 70 te Den Haag. Hier zullen, naast (nieuwe) schilderijen van mijn hand, prachtige werken te zien zijn van Kevin A. Rausch (Oostenrijk), Andrea Bender (Duitsland), Peter Feiler (Duitsland), Gregor Gaida (Polen) en Janes Haid – Schmallenberg (Duitsland).
Festival Holaa! vindt plaats van 7 t/m 9 juli op diverse locaties in Den Haag; klik –hier– voor meer info. Galerie Hoorn & Reniers vindt u –hier– op de interwebs.

During Festival Holaa! in The Hague, (my) brand new gallery Hoorn & Reniers presents ’01’, a group show to announce their upcoming solo exhibitions to be held in 2017 and 2018. On 7 July 2017 the doors of Toussaintkade 70 in The Hague will open for the very first time, to show works by Kevin A. Rausch (Austria), Andrea Bender (Germany), Peter Feiler (Germany), Gregor Gaida (Poland) en Janes Haid – Schmallenberg (Germany), as well as some (new) works by myself.
Festival Holaa! takes place from 7 – 9 July throughout The Hague. Click -here- for more info. Gallery Hoorn & Reniers are also online and can be found -here-.